Onze club vol van kracht

Een fijne sfeer en werk waar je energie van krijgt, dát vind je bij Gabriëls Elektro. Bij ons maak jij echt het verschil, want jouw skills én persoonlijkheid vullen ons aan. En dat waarderen we! Maak kennis met onze duidelijke club vol kracht. 
Robin
Leerling monteur
Bij Gabriëls kom je echt binnen bij een gezellige club en als je leergierig bent en van hard werken houdt, ben je hier zeker aan het juiste adres.
Rik
Hoofdmonteur
Binnen Gabriëls wordt er goed naar je geluisterd, als je bijvoorbeeld gereedschap nodig hebt dan wordt dat meteen geregeld.
Erwin
Hoofdmonteur
Het is mooi werk en ik kom op een heleboel verschillende plekken. Van Amsterdam en Rotterdam tot Nijmegen, en natuurlijk veel hier in de omgeving.
Bas
Calculator
Als er een project binnenkomt en ik kijk het door, dan zie ik een leuke uitdaging om mee aan de gang te gaan, lekker gas erop.
Barry
Projectleider
Als een klant tevreden is, dan vind ik dat echt een teamprestatie. Je bent immers met een compleet team bezig.
Miriam
Administratief medewerker
Ik loop al best een tijd mee bij Gabriëls, de automatisering van de afgelopen jaren heeft mijn werk een stuk makkelijker en efficiënter gemaakt en ik heb me altijd heel erg gewaardeerd gevoeld. Ook de sfeer is trouwens altijd hetzelfde gebleven.

Maak kennis met onze overstappers

We snappen dat in de elektrotechniek het werk voor het oprapen ligt. En dat jij misschien al bij een prima werkgever zit. De vraag is: waar zit jij het lekkerst op je plek? Ontdek de verhalen van onze toppers die de overstap maakten.

Sjouke

Mijn energie is terug en ik ga weer vrolijk naar mijn werk.

Lees mijn verhaal

Mark

Je hoeft je baan niet meteen op te zeggen, maar een gesprek aangaan kan altijd.

Lees mijn verhaal

Ralph

Het werk is overal vergelijkbaar, collega's en sfeer zeker niet.

Lees mijn verhaal

Bas

Gabriëls kenmerkt zich door het ‘wij’-gevoel; samen de schouders eronder en aan mooie projecten werken. Nu ik hier zit, heb ik weer energie en zin om dingen te ondernemen.

Lees mijn verhaal