Hoofdmonteur elektro

RALPH

“HET WERK IS OVERAL VERGELIJKBAAR, COLLEGA’S en SFEER ZEKER NIET.

HET OVERSTAPVERHAAL VAN RALPH

Ik wilde graag wat dichterbij gaan werken want ik vond het niet fijn om elke dag voor 5 uur ’s ochtends te vertrekken en pas na 5 uur ’s avonds thuis te zijn. Ook wilde ik liever bij een iets kleiner bedrijf werken.

Toen besloot ik maar eens naar Gabriëls te bellen, helaas waren er toen geen vacatures. Maar een half jaar later belde Gabriëls zelf of ik nog interesse had, toen was het snel geregeld. Ik was snel ingewerkt en ik moest natuurlijk alle collega’s ook leren kennen maar omdat Gabriëls een kleine hechte club is, ging dat heel snel. Ook met de directie heb je snel een hechte band, dat was ik niet gewend. En als de directeur je een compliment geeft, dan doet dat natuurlijk net iets meer dan dat je het van je collega’s hoort. In onze sector is het werk overal redelijk vergelijkbaar. Collega’s en sfeer zeker niet. Dus als je nu geen fijne sfeer ervaart of het klikt niet met collega’s dan is dit het moment om over te stappen. Je collega’s zie je meer dan je familie, daar moet het gewoon mee klikken.

Als je twijfelt, kom eens een keertje langs. Praten kan altijd.

Sjef & Sjef
BEANTWOORDEN AL JE VRAGEN!
Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.
gabriels elektro

Sta open voor een nieuwe stap in je carrière!

Ben je zzp’er, werk je bij een kleiner elektrotechnisch bedrijf, of overweeg je juist de overstap van een grote corporate naar een iets kleiner elektrotechnisch bedrijf? De eerste stap naar een spannende nieuwe uitdaging is openstaan voor verandering.

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en groeiend team, waar jouw talenten echt opvallen en gewaardeerd worden. We begrijpen dat elke verandering spannend kan zijn, maar juist daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek.

Start eenvoudig een WhatsApp gesprek, kom langs voor een bakje koffie of solliciteer op een van onze functies. Laten we samen de mogelijkheden bespreken en ontdekken hoe jij je carrière een nieuwe impuls kunt geven.

Wij staan klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen in elke stap van je nieuwe avontuur.

Bekijk onze vacatures