Tekenaar / Engineer

Sjouke

“MIJN ENERGIE IS TERUG EN IK GA WEER VROLIJK NAAR MIJN WERK”

HET OVERSTAPVERHAAL VAN SJOUKE

Na 4 jaar vertrok een andere collega waar ik een goede band mee had. Ik vond het daardoor steeds lastiger om met een glimlach naar het werk te gaan en overwoog een overstap. “Maar je denkt toch: ‘Is het ergens anders wel beter?’” Uiteindelijk besloot ik: “dit hou ik niet meer vol tot mijn pensioen dus ik moet iets anders gaan doen.”

Ik ging bij Gabriëls op gesprek en dat voelde meteen goed. Ik heb er zo ontzettend veel energie voor terug gekregen en ga weer vrolijk naar mijn werk. Binnen Gabriëls wordt alles goed gepland, waardoor je gewoon lekker kunt werken en ook om half 5 lekker naar huis kunt. ’S avonds heb ik weer zin om dingen te ondernemen en ben ik weer lekker aan het sporten.

Gabriëls is geen stropdassen-, maar een mensenbedrijf. Ik heb hier de kans gekregen om door te groeien en ben nu 3D modelleur. Als je op dit moment twijfelt om over te stappen dan kan ik alleen maar zeggen: ga ervoor! Als ik het kan, dan kan jij het helemaal.

Als je nu geen energie meer uit je werk haalt, dan is het gewoon beter om over te stappen, dan kan het alleen maar beter worden.

Sjef & Sjef
BEANTWOORDEN AL JE VRAGEN!
Heb je een toffe vacature gevonden of wil je meer weten over ons familiebedrijf? Neem gemakkelijk contact op of stuur gewoon een appje.
gabriels elektro

Bekijk onze vacatures