Werkvoorbereider

BAS

“PLEZIER IN JE WERK IS HET ALLERBELANGRIJKSTE TOEN IK DE OVERSTAP MAAKTE, KREEG IK WEER ZIN

HET OVERSTAPVERHAAL VAN BAS

Na een reorganisatie was ik blij dat ik snel weer een baan gevonden had. Helaas was het niet helemaal mijn plek, maar ik kreeg wel de kans om als calculator aan de slag te gaan en ik wist niet zeker of dat ergens anders ook zou lukken. Maar toen een collega zijn ontslag indiende, was dat door mij de doorslaggevende factor om ook verder te gaan kijken.

Ik kende al iemand die bij Gabriëls werkte en besloot eens te informeren of ze hier nog mensen zochten. Twee dagen later kon ik op gesprek komen en bleek dat ik binnen Gabriels ook weer als calculator aan de slag kon. Gabriëls kenmerkt zich door het ‘wij’-gevoel; samen de schouders eronder en aan mooie projecten werken. Nu ik hier zit, heb ik weer energie en zin om dingen te ondernemen. En besef ik pas hoe ongelukkig ik was in mijn vorige werk. Dus vraag jezelf af of je het nog naar je zin hebt, waar je nu zit. Plezier is het allerbelangrijkste. Je wil dat vuurtje blijven voelen om lekker aan het werk te gaan. Ik weet uit ervaring dat twee jaar werken zonder plezier echt een hele lang tijd is. En ik zit hier nu zeven jaar, geloof me dat is voorbij gevlogen.

Dus ik zou zeggen kom de sfeer eens proeven, je wordt met open armen ontvangen.

Sjef & Sjef
BEANTWOORDEN AL JE VRAGEN!
gabriels elektro

Sta open voor een nieuwe stap in je carrière!

Ben je zzp’er, werk je bij een kleiner elektrotechnisch bedrijf, of overweeg je juist de overstap van een grote corporate naar een iets kleiner elektrotechnisch bedrijf? De eerste stap naar een spannende nieuwe uitdaging is openstaan voor verandering.

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en groeiend team, waar jouw talenten echt opvallen en gewaardeerd worden. We begrijpen dat elke verandering spannend kan zijn, maar juist daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek.

Start eenvoudig een WhatsApp gesprek, kom langs voor een bakje koffie of solliciteer op een van onze functies. Laten we samen de mogelijkheden bespreken en ontdekken hoe jij je carrière een nieuwe impuls kunt geven.

Wij staan klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen in elke stap van je nieuwe avontuur.

Bekijk onze vacatures