Hoofdmonteur elektro

MARK

"Je hoeft je baan niet meteen op te zeggen, maar een gesprek aangaan kan altijd."

HET OVERSTAPVERHAAL VAN MARK

Ik heb 21 jaar met veel plezier bij mijn vorige werkgever gewerkt. Het was een groot bedrijf en dankzij een fusie werd het nog een stukje groter. Toen bekroop mij langzaam het gevoel dat het tijd werd om verder te kijken. Ik heb heel lang getwijfeld, ik had zoveel opgebouwd. Ging me dat ergens anders ook lukken? Ik ben drie keer bij Gabriëls op gesprek geweest. Dit omdat ik de stap niet durfde te zetten en écht zeker wilde weten dat het goed voelde. Maar wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb en ik had het stiekem veel eerder moeten doen. Ik heb het plezier in het werk weer helemaal teruggevonden hier.

Ik was bang dat ik weer helemaal onderaan moest beginnen. Maar bij Gabriëls wordt mijn enorme ervaring juist erg gewaardeerd. Iedereen staat hier voor je klaar, er heerst echt een gemoedelijke sfeer. Als je van een groter bedrijf komt, dan betekent een kleiner bedrijf niet automatisch minder uitdaging. Ik kan anderen adviseren en mijn kennis delen met jongere collega’s daar haal ik ontzettend veel voldoening uit.

Ik zou het ontzettend fijn vinden als meer ervaren krachten bij onze club te krijgen. Dus ik zou zeggen: “Kom eens praten. Je hoeft echt niet meteen je baan op te zeggen, maar het gesprek aan gaan kan altijd.”

Sjef & Sjef
BEANTWOORDEN AL JE VRAGEN!
gabriels elektro

Sta open voor een nieuwe stap in je carrière!

Ben je zzp’er, werk je bij een kleiner elektrotechnisch bedrijf, of overweeg je juist de overstap van een grote corporate naar een iets kleiner elektrotechnisch bedrijf? De eerste stap naar een spannende nieuwe uitdaging is openstaan voor verandering.

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en groeiend team, waar jouw talenten echt opvallen en gewaardeerd worden. We begrijpen dat elke verandering spannend kan zijn, maar juist daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek.

Start eenvoudigweg een WhatsApp gesprek, kom langs voor een bakje koffie of solliciteer op een van onze functies. Laten we samen de mogelijkheden bespreken en ontdekken hoe jij je carrière een nieuwe impuls kunt geven.

Wij staan klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen in elke stap van je nieuwe avontuur.

Bekijk onze vacatures