Over Gabriels

De kracht achter stroom

Bij Gabriëls Elektro zijn we helemaal thuis in elektrotechniek in de breedste zin van het woord. Met oog op optimale samenwerking en kwaliteit leveren we diensten op het gebied van elektro, KNX / Domotica, verlichting en data. Maar ook alarminstallaties (brand & inbraak), CCTV en telecom.

 

Mensen op de juiste plek

Bij Gabriëls Elektro leveren 50 collega’s een unieke bijdrage aan maatwerkoplossingen. Door juist de mensen voorop te zetten, projecten persoonlijk te benaderen en aan te sturen op goede samenwerking kunnen wij de beste kwaliteit voor onze klanten garanderen.
In 1989 begon Gabriëls als tweemansbedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een middelgrote installateur met ongeveer 50 medewerkers. Deze mensen weten precies wat ze aan elkaar hebben, waardoor we de handen op elkaar krijgen om de meest uiteenlopende bouwprojecten tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een school van 10.000m2 vloeroppervlak of een appartementencomplex met 200+ woningen, wij denken en werken altijd graag mee, van de eerste stap tot de laatste oplevering, met altijd de juiste aandacht op de juiste plek.

Weet jij hier wel
(d)raad mee?

Een greep uit onze projecten